Καλώς ήρθατε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Greek Muscle House.

Εδώ μπορείτε να ενημερωθείτε για τους όρους που διέπουν τη σχέση μας, όροι που αφορούν στις υποχρεώσεις και στα δικαιώματά μας, απέναντι σε όλους εσάς τους πελάτες μας, καθώς και στα δικά σας.

Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση.

COPYRIGHT

Το σύνολο του περιεχομένου (φωτογραφίες, σχέδια, γραφικά, επωνυμίες και λογότυπα) στο ηλεκτρονικό κατάστημα Greek Muscle House και τις σχετικές με αυτό ιστοσελίδες, είναι αποκλειστική ιδιοκτησία του Greek Muscle House και προστατεύεται από την σχετική ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΕΛΑΤΗ

Ο πελάτης εγγυάται για την ακρίβεια των στοιχείων που δηλώνει στο Greek Muscle House Επιπλέον, αναλαμβάνει την ευθύνη να καλύψει τυχόν ζημιές που μπορεί να επιφέρει στην εταιρεία μας η χρήση του παρόντος ηλεκτρονικού καταστήματος από μη εξουσιοδοτημένα από τον πελάτη άτομα.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών μας, χρησιμοποιούνται, βάσει του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την παροχή εξατομικευμένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους, Ο Πελάτης δίνει με την παρούσα τη συναίνεσή του για την αποθήκευση και επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την εταιρία μας για τους σκοπούς εκτέλεσης και απόδειξης των παραγγελιών του, την παροχή προσωποποιημένων υπηρεσιών και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων, καθώς και την διαβίβασή του σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών.

Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων και την διαβίβασή τους σε συνεργαζόμενες με την Εταιρία μας επιχειρήσεις με σκοπό την αποστολή σε αυτόν διαφημιστικού υλικού και εξατομικευμένων προσφορών. Ο Πελάτης έχει δικαίωμα να έχει πρόσβαση σε κάθε στοιχείο που μας έχει δώσει (δικαίωμα πρόσβασης αρ. 12 ν. 2472/97) και να προβάλλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που τον αφορούν (δικαίωμα αντίρρησης αρ. 13 ν. 2472/97). Για τυχόν άσκηση του δικαιώματος αντίρρησης που αφορά στην επεξεργασία των δεδομένων μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλ.2421216568 email: info@greekmusclehouse.gr

Η χρήση της Ιστοσελίδας γίνεται με αποκλειστική ευθύνη του επισκέπτη- πελάτη. Δεν ευθυνόμαστε για την κακόβουλη επέμβαση τρίτων.

ΑΛΛΑΓΕΣ-ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε σε διάστημα 10 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής και να ζητήσετε είτε αντικατάσταση του προϊόντος είτε επιστροφή των χρημάτων επικοινωνώντας μαζί μας στο info@greekmusclehouse.gr Το προϊόν που επιστρέφεται πρέπει να βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, να έχει πάνω το καρτελάκι και η συσκευασία να μην έχει υποστεί φθορές. Σε περίπτωση που ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας αναφέροντας το λόγο επιστροφής και θα σας ζητηθεί λογαριασμός τραπέζης για να γίνει η κατάθεση.

ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Όλες οι συναλλαγές μέσω του Greek Muscle House είναι σύμφωνες με την διεθνή και την Ευρωπαϊκή νομοθεσία ρύθμισης θεμάτων σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο. Επίσης είναι σύμφωνες με τους νόμους προστασίας των καταναλωτών (ν. 2251/1994) σχετικά με την ρύθμιση θεμάτων πώλησης από απόσταση.

Προσοχή: όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο κατάστημα μας, απευθύνονται σε άτομα άνω των 18 ετών!

Επίσης τα άτομα που προχωρούν σε παραγγελία από το κατάστημά μας, δεν επιτρέπεται να βρίσκονται σε φαρμακευτική αγωγή για οποιαδήποτε πάθηση, προκειμένου να μπορούν να καταναλώνουν αυτά τα προϊόντα.

Το κατάστημα μας δεν φέρει καμιά ευθύνη στην απροειδοποίητη αλλαγή των συστατικών αλλά και των συσκευασιών των προϊόντων. Γι αυτό ζητάμε τον άμεσο έλεγχο τους με την παραλαβή τους, ο οποίος γίνεται με ευθύνη του πελάτη.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.