Το Όραμά μας

Το Όραμα μας είναι το Greek Muscle House να γίνει (για εσάς) ο απόλυτος προορισμός υγείας και ευ ζειν.

Γιατί στόχος μας δεν είναι να προσφέρουμε μόνο προϊόντα, αλλά λύσεις στις καθημερινές ή στις έκτακτες ανάγκες σας, στις μικρές και μεγάλες επιθυμίες σας, στη γυναίκα, στον άντρα και το παιδί.

Οι Αξίες μας

Αντιμετωπίζουμε κάθε μας Πελάτη με σεβασμό και σοβαρότητα, επικεντρωνόμαστε στις ανάγκες και τις επιθυμίες του, με προσεκτικά επιλεγμένα προϊόντα και εξειδικευμένες προτάσεις.

Βασιζόμαστε στην επιστημονική μας κατάρτιση και στεκόμαστε με αξιοπιστία καθημερινά δίπλα σας, πριν αλλά και μετά από οποιαδήποτε αγορά σας!

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στην Αγίου Δημητρίου 43 Β στο Βόλο.

Σήμερα, στελεχώνεται από ένα πολύ ικανό επιτελείο τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο Διαδίκτυο, έτοιμο να σας διαθέσει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.

Eυχαριστούμε πολύ τους Ανθρώπους και τους πελάτες του GreekMuscleHouse για την ένταξή τους στην οικογένεια μας και για την γενικότερη στήριξή τους, ειδικά αυτές τις εποχές με τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες που επικρατούν! Με τον τρόπο αυτό μας στηρίζουν εμπράκτως και μας δίνουν τη δυνατότητα να συνεχίζουμε την πορεία μας στο GreekMuscleHouse και κάθε φορά να βάζουμε υψηλότερους στόχους!

Εμείς από την πλευρά μας, θα προσπαθούμε συνεχώς να ανταποδίδουμε την στήριξη τους με πολλούς τρόπους! Ένας από αυτούς είναι η δημιουργία ενός επίσημου site τον προϊόντων του GreekMuscleHouse και την σωστή ενημέρωση τον πελατών σε όλα μας τα προϊόντα.

Σήμερα το GreekMuscleHouse αποκτά το δικό του χώρο στο INTERNET και μία ξεχωριστή θέση στην καθημερινή ενημέρωση των κατοίκων του Βόλου και όλης της Ελλάδος! Χωρίς να κοιτάμε το εμπορικό συμφέρον εισάγουμε τα πιο εξειδικευμένα και κορυφαία συμπληρώματα της παγκόσμιας αγοράς.

Κάποια από τα συμπληρώματα μας δεν τα έχετε ξανά δει στην Ελλάδα αλλά τα έχετε διαβάσει σε φορουμς του εξωτερικού να κάνουν θραύση. Ευελπιστούμε ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το GreekMuscleHouse θα γίνει το πλέον ενεργό και αναπόσπαστο Μέσο ενημέρωσης του αθλητισμού και θα αποκτήσει μία ξεχωριστή θέση και στην καρδιά σας.

Συγχωρήστε μας τις όποιες «πρώτες» αδυναμίες, και μείνετε δίπλα μας, αφού η εντατική εργασία της συντακτική μας ομάδα και των τεχνικών μας συνεχίζεται, ώστε να βελτιστοποιήσουμε το GreekMuscleHouse σε τεχνικό επίπεδο, αλλά και να το εμπλουτίσουμε με περιεχόμενο, το οποίο θα ανεβαίνει και θα ανανεώνεται καθημερινά.

Με μεράκι και αγάπη για το χώρο των γενικότερων αθλητικών δραστηριοτήτων φτιάχνουμε αυτό το ηλεκτρονικό κατάστημα για να σας προσφέρουμε τις χαμηλότερες τιμές στην αγορά καθώς και γνώση γύρω από τα συμπληρώματα και τον αθλητισμό.

Το Greek Muscle House ιδρύθηκε 01 Ιουνίου 2016 που μέχρι και σήμερα αποτελεί την ψυχή της επιχείρησης. Σήμερα, στελεχώνεται από ένα πολύ ικανό επιτελείο τόσο στο φυσικό κατάστημα όσο και στο Διαδίκτυο, έτοιμο να σας διαθέσει τις γνώσεις και τις υπηρεσίες του.

Υπεύθυνος: Μαριτσούδης Νικόλαος